INVITATIE

Dragi colegi,

 

Pentru practicianul din medicina de familie, ideile și modelele inovative de lucru constituie un “motor” al dezvoltării breslei. În acest sens, ghidurile internaționale de referință, informațiile noi, cercetarea dezvoltată și aplicată în practica noastră, rămân fundamentul creionării evenimentelor profesional –științifice, care să umple setea de cunoaștere a minții fiecăruia dintre noi.

 

Alături de cele de mai sus, nu am fi noi înșine dacă nu am recunoaște că dorul momentelor în care putem fi unii alături de ceilalți, în evenimente dedicate sufletelor noastre, constituie esența Spiritului AREPMF .

 

Ținând cont de toate acest aspecte, în numele întregii echipe AREPMF, îmi revine onoarea de a vă la

Conferința Națională a AREPMF – Ediția a VI-a – 12-15 martie 2020 – Poiana Brașov, Centrul Internațional de Conferințe.

 

Similar ediției precedente, la Conferința Națională a AREPMF vor participa speakeri de top din țară și străinătate, care vor aborda teme atractive și de actualitate din diferite domenii care au legătură cu activitatea medicului de familie atunci când vine vorba despre cei mai mici pacienți și nu numai.

 

În anul 2019, Congresul AREPMF a reunit peste 620 de participanți, medici și asistenți medicali, 40 de parteneri educaționali și aproximativ 130 de reprezentați ai acestora, fiind înregistrați la acest eveniment un număr record de peste 750 de participanți.

 

Ajunsă la ediția cu numărul VI, Conferința Națională a AREPMF 2020 promite a fi un eveniment de cea mai înaltă ținută științifică, moment de referință atât pentru medicii de familie și pediatri din România, cât și pentru colegii din alte specialități conexe, prilej de a afla noutăți științifice și de a face schimburi de experiență și opinii.

 

 

Vă așteptăm cu mult drag alături de noi!

 

În numele Echipei AREPMF,

 

Dr. Valeria Herdea

Președinte AREPMF

0756 120 189

0764 759 702

  • Facebook Social Icon

© 2020 by Aspro Advertising