top of page

CUVANT INAINTE

Dragi colegi,

Am lasat in urma un An 2020, dificil, marcat puternic de semnul pandemiei induse de virusul SARS-COV-2. Cu totii am pierdut oameni dragi, colegi, prieteni, pacienti, cunoscuti, rapusi de COVID-19. 2021 a adus un Nou Orizont: putem invinge infectia prin Vaccinare, putem sa ne facem din nou planuri de Viata, putem Spera! 

La inceputul Primaverii, in luna florilor de cires, in perioada 15-18 aprilie a c, va invitam cu drag si respect, sa reluam impreuna, evenimentele pe care le iubim, in care putem imbina din nou, pasiunea pentru stiinta, cu inovatia aplicata in cabinetele noastre.

Imi revine onoarea si bucuria de a va adresa invitatia de a participa la:

Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), Editia a VI-a, 15-18 Aprilie 2021. Evenimentul profesional- stiintific este prevazut a se derula in mediul on-line.  

Evenimentul va fi creditat EMC.

 

In numele Echipei AREPMF,  va asteptam cu foarte mult drag, alaturi de noi

Dr. Valeria Herdea

Imagine.jpg

Taxa de participare include:
1. acces în platformă și la lucrări pe parcursul celor 4 zile
2. diplomă de participare și credite EMC. Creditele se acordă numai participanților care se loghează și participă la lucrările Conferinței pe toată perioada defășurării acesteia: 15-18 aprilie 2021.
3. acces în zona expozițională online pe parcursul celor 4 zile
4. geantă de conferință cu materialele evenimentului + materiale promotionale + memory stick cu revista conferinței – pe care organizatorii le vor trimite prin curier
după eveniment. (Taxa de curierat va fi suportată de către organizator)
5. 50% discount la taxa de participare pentru Conferinta: Zilele AREPMF – care va fi creditată și va avea loc în toamna anului 2021

*Medicii inscrisi care au achitat taxa de participare si care, din diverse motive nu vor putea participa la eveniment in perioada menționata mai sus, vor avea posibilitatea sa transmită un email la conferinte@arepmf.ro si sa solicite realocarea sumei achitate pentru un alt eveniment AREPMF.

Se considera membri cotizanti AREPMF persoanele care au achitat cotizatia de membru pe anul 2021.

Cotizatia anuala este 100 lei si se depune in contul AREPMF completand la detalii de plata: nume si prenume membru, anul pentru care se plateste cotizatia.

 

Datele fiscale AREPMF:

Sediul: Bucuresti, str Burdujeni nr 10

CIF: 33754132

Cont Curent IBAN: RO25BTRLRONCRT0277370901

Banca Transilvania

TAXE DE PARTICIPARE

Taxe de participare
bottom of page