top of page
Despre Congres

CONGRESUL NATIONAL al AREPMF

Editie aniversara V

Logo AREPMF_5.jpg

EVENIMENTUL A FOST CREDITAT CU: 

  • 20 DE PUNCTE EMC de catre Colegiul Medicilor

  • 6 CREDITE de catre OAMMR

1-3 Martie 2019
Poiana Brasov
Centrul International de Conferinte

Comunicat post eveniment

Congresul Național al AREPMF - Ediția a-V-a - Poiana Brașov

 

Dragi colegi,

Duminică, 3 martie, s-au încheiat lucrările Congresului Național al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), Ediția a-V-a, desfășurat la  Poiana Brașov, în cadrul Centrului Internațional de Conferințe.

În numele Echipei AREPMF, îmi revine onoarea și bucuria de a adresa mulțumiri speciale fiecărui participant, fiecărui speaker extern sau intern, fiecărui partener educațional sau instituțional implicat în construirea acestui regal științific, dedicat practicii medicale a medicului de familie. Centrat pe problematica abordului medical interdisciplinar al pacientului pediatric, Congresul AREPMF a reunit peste 620 de participanti medici și asistenți medicali, aproximativ 130 de reprezentați ai partenerilor educaționali, fiind înregistrați la acest eveniment un număr record de peste 750 de participanți.

Eveniment cu ocazia căruia s-au aniversat 5 ani de activitate ai Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), Congresul a reunit speakeri invitați din întregul areal European, alături de colegi din Moldova de peste Prut, colegi din întreaga noastră țară, medici practicieni, cadre didactice din toate centrele universitare ale României, formatori de opinie, reprezentanți media, decidenți. Complexitatea subiectelor abordate, paleta largă și calitatea deosebită a lucrărilor speakerilor invitați, au oferit colegilor prezenți State of the Art din cele mai variate domenii medicale. Informațiile științifice preluate din Congres au purtat o amprentă nobilă, certificată astfel chiar de către participanții la eveniment - aplicabilitatea imediată a algoritmilor de practică prezentați, în munca noastră de zi cu zi din cabinet.

Mulțumim frumos tuturor celor care ne-au onorat prin prezența lor și ne-au reamintit că cele mai de preț daruri din Viața unui medic sau asistent medical rămân: Credința, Speranța și Dragostea față de aproapele nostru, față de breasla căreia îi aparținem. Am asistat cu toții la recertificarea unui adevăr fundamental - prin condiția sa, medicul rămâne promotor al valorilor perene ale Umanității: Bine, Frumos, Adevăr, iar astfel de manifestări pot face pași serioși pentru a repoziționa corpul medical în Societatea Civilă și a reda demnitatea celor care au îmbrăcat halatul alb din dorința de a-și împlini vocația și nu doar pentru a avea o profesie.

Cu drag și respect, în numele Echipei AREPMF,

Valeria Herdea

Președinte AREPMF

Program

program

Poze

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.