top of page

GDPR

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

 

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidenttalitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

 

Va informam faptul ca ASPRO ADVERTISING SRL colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

 

in contextul participarii la un congres medical, pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania, sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specialitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date, precum adresa de e-mail si numarul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale, spre exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

 

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre niciun tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

 

in situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumentul de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare), iar platile se realizeaza numai in interfete securizate care apartin institutiilor bancare.

 

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteti solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactandu-ne la aspro@aspro-advertising.ro

 

Mai multe informatii cu privire la politica de confidentialitate si termenii de utilizare puteti sa gasiti aici: https://www.conferinte-arepmf.ro/termeni-si-conditii 

bottom of page