top of page
  • Poza scriitoruluiAREPMF

Chestionar. Percepția medicilor fata de riscul de infecție cu Covid -19

Dragi colegi,

In lumina situatiei pe care o traversam in Romania si in Lume, evenimentele profesional-stiintifice derulate face-to -face cunosc o perioada temporara de stagnare. Stiinta medicala avanseaza, bazata pe acumularea experientei clinice din diverse tari greu incercate. Sansa noastra a tuturor ramane progresul, cunoasterea, abordul interdisciplinar, comunicarea onesta.Personalul medical este pus in fata unor provocari noi, dificile, in situatii fara precedent, fara Protocoale pre-existente.


Avem grija de pacienti, consiliem, prevenim, monitorizam.In Ecuatia Sanatatii, alaturi de Pacienti, Media, Decidenti, exista si personalul medical.Pentru noi este important sa stim cu ce probleme se confrunta personalul medical, pentru a creiona/genera solutii.


O Echipa interdisciplinara medici-sociologi va adreseaza chestionarul de mai jos. Va rugam frumos, sa aveti amabilitatea de a completa chestionarul, accesand linkul de mai jos.


Chestionarul este adresat personalului medical.Chestionarul este anonim. NU se solicita date cu caracter personal. Rezultatele studiului vor fi date publicității. Completarea chestionarului reprezinta acordul Dvs prezumat. http://bit.ly/covid19-infectie

Cu respect, In numele Echipei de Proiect,

Dr. Valeria HerdeaMedic de familie

AREPMF

24 afișări0 comentarii
bottom of page