top of page
  • Poza scriitoruluiAREPMF

COMUNICAT POST-EVENIMENT CONFERINȚA NAȚIONALĂ ZILELE AREPMF 24-26.11.2023În perioada 24-26 noiembrie 2023, Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) a organizat Conferința Națională ZILELE AREPMF.


Evenimentul s-a desfășurat în format fizic: la Hotel Crowne Plaza – București.

Pe parcursul celor 3 zile au fost alături de noi 120 participanți.

Conferința din acest an a fost structurată în 16 sesiuni în care peste 40 lectori ne-au onorat invitația de a împărtăși cu noi aspecte esențiale ale practicii medicale.


Participanții au îmbinat știința cu arta, putând vizita expoziția de pictură “Sensul Vieții’ – Conf. Univ. Dr. Mariana Cîmpeanu“ și au avut privilegiul de a-l asculta pe domnul Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan – keynote


speaker în cadrul Conferinței, care la finalul intervenției a oferit oaspeților noștri o sesiune de autografe pe Volumele: ”Calea Vindecării: Pacea dintre inimă și minte” și “Mintea de dincolo”.


Ca de fiecare dată, mulțumim frumos fiecăruia dintre colegii participanți și partenerilor educaționali care ne-au acordat încrederea și timpul atât de prețios!


Vă dorim Sărbători Liniștite și Frumoase alături de cei dragi și vă invităm să fiți din nou alături de noi în perioada 7-10 martie 2024, la Conferința Națională a AREPMF, ediția a IX-a care va avea loc la Poiana Brașov, în format fizic.


În numele echipei AREPMF,

Dr. Valeria Herdea

Președinte


81 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page