top of page

Dragi colegi,

Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), anunta cu mult drag lansarea Proiectelor educationale profesional-stiintifice AREPMF - Vara 2020  :

  1. Scoala de Jurnalism Medical - Editia a II-a -  Fakenews vs Realitatea pandemica din practica medicala

  2. “Scoala de Vara a AREPMF”- Algoritmi de practica pentru medicul de familie

  3. Saptamana Alaptarii -  Sanatatea mamei si a copilului – provocarea pandemica 2020

 

Medicina de familie a infruntat aceste ultime luni cu extrema seriozitate, profesionalism si daruire munca de zi cu zi. De la avalansa informatica generata de pandemia COVID-19, la munca de preventie, tratament sau monitorizare, de la vaccinare la ingrijirea gravidei, de la nou nascutul delicat la varstnicul grevat de tare, echipa medicului de familie, a facut posibila sustinerea unui sistem medical greu incercat. Am acordat colegilor din spitale, intreg sprijinul posibil, preluand acordarea serviciilor medicale fiecarei persoane care ne-a solicitat. Greul inca nu a trecut. Ramanem solidari si mergem impreuna inainte.

Suntem cu totii profesionisti, avizi de informatie corecta, noua, de buna calitate, cu aplicabilitate practica directa. Evenimentele AREPMF sunt deschise fiecarui specialist in domeniul medical: medici specialisti de medicina de familie, medici specialisti pediatri sau neonatologi, specialitati conexe pediatriei, medici rezidenti sau studenti, asistenti medicali sau moase, farmacisti.

Va invitam cu drag sa ne fiti alaturi,

In numele Echipei de Proiect, cu drag si respect

Valeria Herdea

Presedinte AREPMF

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

bottom of page