top of page

Inscriere Conferinta AREPMF dedicata Zilei Internationale a Drepturilor Copilului

ATENTIE! Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele, conform Deciziei nr.12/2018 a Colegiului Medicilor din Romania, pentru a putea primi certificatul de participare trebuie sa ne transmiteti si codul unic de identificare al medicului (CUIM). CUIM se gaseste pe Certificatul de Membru CMR emis de catre Colegiul Judetean (pentru toate Certificatele de Membru emise dupa data 1 Octombrie 2017). 

In cazul in care nu aveti acest cod, va rugam sa treceti seria si nr. de pe Certificatul de membru al Colegiului Medicilor sau doar nr acolo unde exista si un certificat de tip intermediar.

MEMBRI COTIZANȚI AREPMF

70 ron

NON-MEMBRI

120 ron

REZIDENTI SI PENSIONARI

40 ron

STUDENTI

acces gratuit

Se completeaza de catre persoane juridice inclusiv Cabinete Medicale Individuale

Taxe participare

ATENTIE! Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele, conform Deciziei nr.12/2018 a Colegiului Medicilor din Romania, pentru a putea primi certificatul de participare trebuie sa ne transmiteti, atunci cand are loc evenimentul creditat (simpozion, conferinta, curs,...) numele, prenumele, specialitatea, gradul profesional/didactic si codul unic de identificare al medicului (CUIM). CUIM se gaseste pe Certificatul de Membru CMR emis de catre Colegiul Judetean (pentru toate Certificatele de Membru emise dupa data 1 Octombrie 2017).

 

 

INSCRIERI SI TAXE

 

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE

 

 

  • Materialele de eveniment

  • 3 coffee breaks

  • Pranzul

  • Diploma cu puncte EMC emisa de Colegiul Medicilor din Romania

Se considera membri cotizanti AREPMF persoanele care au achitat cotitatia de membru pe anul 2019.

Cotizatia anuala este 100 lei si se depune in contul AREPMF completand la detalii de plata: nume si prenume membru, anul pt care se plateste cotizatia.

 

Datele fiscale AREPMF:

Sediul: Bucuresti, str Burdujeni nr 10

CIF: 33754132

Cont Curent IBAN: RO25BTRLRONCRT0277370901

Banca Transilvania

 

MODALITATI DE PLATA

 

 

Plata prin transfer bancar:

 

Beneficiar: Aspro Advertising SRL

Cod fiscal: RO33062662

Banca RAIFFEISEN BANK

CONT IBAN: RO09 RZBR 0000 0600 2020 3003

 

Va rugam sa precizati pe documentul de plata numele persoanei pentru care se efectueaza plata, alaturi de numele evenimentului.

 

O copie a documentului de plata cu stampila bancii platitoare va fi trimisa pe email la adresa: conferinte.arepmf@gmail.com

 

 

 

Plata cu cardul:

 

In momentul primirii facturii proforme pe email, veti fi ghidati catre plata online cu cardul.

IMPORTANT:

Participantilor inscrisi (taxa platita) care nu se prezinta la eveniment li se returneaza taxa, in urmatoarele conditii: daca au anuntat organizatorii cu pana la 15 zile (lucratoare) inainte de eveniment – 100% taxa returnata; daca au anuntat organizatorii cu pana la 10 zile (lucratoare) inainte de eveniment – 50% taxa returnata; pentru neparticiparea la eveniment din varii motive – 0% taxa returnata.           

Banner_PARTENERI.jpg
bottom of page